Pravno obvestilo


Zaščita pravic
Vsa vsebina, ki se nahaja na spletnem naslovu http://www.kosir.e-pacient.si je last podjetja Ambulanta Košir d.o.o. in je informativne narave.

 


Omejena odgovornost
Ambulanta Košir d.o.o. ne odgovarja za uporabo spletnih strani http://www.kosir.e-pacient.si in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Pridržujemo si pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila.

 


Omejena pravica uporabe vsebin
Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu http://www.kosir.e-pacient.si izključno le v nekomercialne namene pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

 


Varovanje podatkov
Ambulanta Košir d.o.o. bo z vsemi podatki zbranimi na straneh http://www.kosir.e-pacient.si razpolagalo v skladu z veljavno zakonodajo.

 

 

Nepooblaščeni posegi v vsebino spletne strani
Kazniv je vsak poskus nepooblaščenega spreminjanja, izbrisa, poškodovanja ali povzročitve neuporabnosti (trajne ali začasne) podatkov na spletnem mestu.


Produkcija PLAN e d.o.o. © 2008 Ambulanta Košir - Vse pravice pridržane!